Uitjes

Bent u op zoek naar een unieke uitjes voor uw bedrijf, teambuilding event, of vriendengroep? Bekijk onze arrangementen met oldtimer Dafjes.
Uitjes

Ontdek Onvergetelijke Uitjes met MiFaSolex

Als u op zoek bent naar een uniek uitje voor uw bedrijfsuitje, teambuilding event, of vriendengroep, zoek dan niet verder. Van een ontspannende tour door de Brabantse natuur tot een culinaire rondreis met stops bij heerlijke restaurants: u ervaart het bij MiFaSolex. Onze uitjes zijn leuk voor elk jaargetijde en zijn perfect voor teambuilding. We verzorgen alles van A tot Z en bieden zelfs een goed weer garantie waarbij u tot 24 uur van tevoren de datum kunt wijzigen. Bovendien gaat u goed verzekerd de weg op.

Mogelijkheden

Al onze arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld voor de beste ervaring. Omdat wij begrijpen dat iedere groep haar eigen wensen heeft, is het mogelijk om onze programma’s naar wens aan te passen. Dit gebeurt uiteraard in overleg, zodat wij met u mee kunnen denken en de nodige voorbereidingen kunnen treffen voor uw uitje.

Onze Uitjes

DAF Kempen Tour
Stap in een klassieke DAF en ontdek de schoonheid van de Kempen. Deze tour is ideaal voor een ontspannend bedrijfsuitje of een gezellig familie uitje. Geniet van schilderachtige dorpjes en adembenemende natuur.

Teambuilding met een DAF
Versterk de teamgeest met onze interactieve teambuilding-activiteit. Deze ervaring combineert plezier met samenwerking en is perfect voor een dynamisch teamuitje of personeelsuitje.

DAF Midden-Limburg Tour
Een toertocht door midden-Limburg met onze oldtimer DAF. Deze tour door pittoreske landschappen is ideaal voor een ontspannen groepsuitje of een inspirerend bedrijfsuitje.

DAF Zes Gehuchten Tour
Het groepsuitje waarbij jezelf de regie in handen hebt. Deze route door Oost-Brabant biedt een mix van cultuur en natuur, ideaal voor een verrijkend teamuitje of familie uitje.

DAF Museum Tour
Voor liefhebbers van geschiedenis is de DAF Museum Tour een perfecte keuze. Bezoek het indrukwekkende DAF Museum en leer alles over de rijke geschiedenis van deze iconische voertuigen. Ideaal voor een educatief personeelsuitje of een leerzaam familie uitje.

DAF Culinair
Combineer de charme van een DAF met culinaire hoogstandjes. Deze smakelijke tour is ideaal voor een gastronomisch groepsuitje of een culinair familie uitje. Geniet van lokale lekkernijen tijdens een onvergetelijke rit.

DAF Experience
Beleef de ultieme DAF-ervaring met een dynamisch avontuur vol geschiedenis en plezier. Deze tour is perfect voor een opwindend bedrijfsuitje of teamuitje.

Waarom Kiezen voor MiFaSolex?
MiFaSolex biedt meer dan alleen een ritje in een klassieke DAF. Wij leveren complete, op maat gemaakte ervaringen, ideaal voor elk bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje, groepsuitje of familie uitje.

Geschikt voor:

Bedrijfsuitje

Met onze unieke uitjes biedt u een onvergetelijke ervaring voor uw bedrijfsuitje. Perfect voor een leuke, sfeervolle dag.

Personeelsuitje

Wat is er leuker dan gezellig met je collega’s activiteiten ondernemen? Voor personeelsuitjes hebben wij de perfecte arrangementen.

Teamuitje

Kom dichter bij elkaar met uw team: ga voor een teamuitje van MiFaSolex. Met onze mooie tours en uitdagende activiteiten maken we er een mooie dag van voor uw team.

Groepsuitje

Op zoek naar een activiteit voor uw vriendengroep, vereniging of sportclub? Wij hebben al tientallen geslaagde groepsuitjes verzorgd.

Familie uitje

Doe eens iets unieks met de familie. Een familie uitje, geschikt voor jong en oud: u vindt het bij MiFaSolex.

Bij ons geniet u van:

Unieke Routes: Ontdek verborgen parels en prachtige landschappen die elk uitje bijzonder maken.

Historische Voertuigen: Ervaar de nostalgie en charme van een klassieke DAF, perfect voor een authentiek uitje.

Volledig Verzorgd: Wij regelen alles, van routebeschrijvingen tot culinaire stops, zodat u kunt ontspannen en genieten van uw uitje.

Flexibiliteit: Onze arrangementen kunnen aangepast worden aan de wensen en voorkeuren van uw groep, ongeacht het soort uitje dat u plant.

Goed Weer Garantie: Tot 24 uur van tevoren mogelijk om de datum te wijzigen bij slecht weer.

Goed Verzekerd: U gaat goed verzekerd de weg op, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw avontuur.

Bent u klaar voor een onvergetelijke ervaring? Boek vandaag nog uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje, groepsuitje of familie uitje bij MiFaSolex! Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid. Wij helpen u graag bij het organiseren van een perfect uitje.

Inhoud