Dafje huren voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Brabant

Een Dafje huren en rijden door de Brabantse Kempen is puur genieten. Alles voor een bedrijfsuitje geregeld van A tot Z bij Solex en DAF verhuur Mifasolex.
Dafje huren bij Mifasolex

Dafje Huren vanaf € 160,- per dafje all in

Bij Mifasolex een Dafje huren want er staan 40 dafjes klaar om hun gasten door elkaar te schudden. Bedrijfsuitjes, Teamuitjes en groepsuitjes (vanaf 2) tot 160 personen kunnen we met oldtimer dafjes verzorgen. De dafjes van het type 33 zijn eind jaren zestig uit de Van Doorne’s Automobiel Fabriek te Eindhoven gerold. Het was de eerste Nederlandse auto met een automatische transmissie. Je gaat dus op pad met echte 50 jaar oude oldtimer dafjes.

Dafje huren als onvergetelijk bedrijfsuitje

Voor invulling van Bedrijfsuitjes, Groepsuitjes en Teamsuitje, e.d. hebben we diverse arrangementen samengesteld. Programma’s waarbij we dafje rijden combineren met een bezoek aan het Dafmuseum in Eindhoven of bezoek brengt aan 2 restaurants voor voor- en hoofdgerecht.. Ook kunnen we kiezen om een puzzeltocht te rijden a.d.h.v. routeboek waarbij we route zoeken middels bolletje-pijltje. Tijdens deze toer is regie in eigen handen. Hiervoor hebben we 3 routes uitgezet nl. Daf Kempen tour + Daf Zes Gehugten tour (Oost Brabant) + daftoer naar Thorn (Midden Limburg). Uiteraard is er voldoende tijd om onderweg te stoppen naar believen.
Dafje huren kunnen we combineren met een ludieke competitie waarbij alle teams quiz-vragenlijst moeten oplossen en samenwerkingsopdrachten onderweg dienen uit te voeren. Ideaal voor teambuilding waarbij plezier & samenwerking centraal staan.
Programma op maat. Naast standaard programma’s kunnen we voor uw groepsuitje , teamuitje, bedrijfsuitje , teambuilding een programma op maat samenstellen. De klant is koning.

Na het daffen kunnen we na-borrelen of genieten van een heerlijke BBQ. Gezelligheid kent geen tijd.

Bedrijfstuitje met aanhang en kinderen

Bij Mifasolex heb je ook de mogelijkheid terwijl de anderen onderweg zijn met de Solex voor het rondje Brabant om een springkussen of spectaculaire stormbaan te huren of iets anders passends te vinden voor uw bedrijfsuitje met aanhang en kinderen. Dus alle ingrediënten voor zowel kleine als grote gasten. ‘De perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje’.

Ter info:
– Deelnemers vanaf 21 jaar met een geldig rijbewijs B mogen achter het stuur van de sympathieke oldtimer kruipen;

– Er mogen maximaal 4 personen in het dafje plaats nemen;
– Er is voor het dafje de WA verzekering afgesloten;
– Tegen meerprijs (advies) kun je een extra Schade Verzekering voor Inzittenden (SVI) afsluiten;
– Op al onze bevestigingen, overeenkomsten & diensten zijn de door ons ter KVK te Eindhoven gedeponeerde algemene voorwaarden van toepassing.

Inhoud