DAF Kempen Tour

Tour met een DAF door de Brabantse Kempen. Arrangement voor jong en oud.
DAF Kempen tour

Omschrijving

Echte nostalgie in de eerste Nederlandse personenwagen met automatische versnelling, “de Variomatic”. De Spartaanse puzzeltocht in onze oldtimer Daf zorgt voor een uniek dagje uit. Het uitje is voor iedereen (jong en oud) toegankelijk en weersonafhankelijk. Deze gezellige puzzeltocht, middels bolletje-pijltje principe, door tal van typisch Kempische dorpjes kun je evt. (tegen meerprijs) combineren met een ludieke competitie (quizvragenlijst + 2 teamopdrachten voor onderweg = ideaal voor teambuilding waarbij plezier en samenwerken centraal staat). Dit arrangement is bij uitstek geschikt als groepsactiviteit of teambuilding activiteit.

Programma

Vanaf Maarheeze (10 min. onder Eindhoven, direct aan de A2) start het dagje Daf. Het geoffreerde 4 1/2 uur durende daf arrangement betreft de Daf Kempen Tour. De toertocht door de Kempen leid je door vele dorpjes met hun marktpleintjes, terrasjes, restaurantjes, eetcafés en bezienswaardigheden. Standaard om 13.00 uur is de ontvangst met onbeperkt koffie / thee gepland (in overleg kunnen we tijdschema aanpassen). Aansluitend volgt de veiligheidsbriefing / instructie en starten we met de mooie puzzeltocht, a.d.h.v. een professioneel routeboek, door de Kempen.

Omdat de netto-rijtijd van de route de helft van de beschikbare tijd behelst kun je onderweg ook de helft van de tijd stoppen naar believen. Een populaire stop is het gezellige marktpleintje in Eersel. Het routeboek wordt vooraf via mail verzonden zodat je mogelijke stopplaatsen kunt inplannen. Op aanvraag wordt gratis een quizvragenlijst toegevoegd. Tijdens de toertocht in de oldtimer Daf33 kunnen de groepsleden proberen de quizvragen op te lossen. Na afloop sluiten we de dag af met het gezamenlijk doornemen van de antwoorden en applaus voor de winnende teamleden. Op deze manier heeft het uitje een ‘kop en staart’.

Na-borrelen en/of afsluiten met bijvoorbeeld BBQ bestaat tot de mogelijkheden. Mifasolex heeft daarvoor een riant buitenterras en garage-caféetje beschikbaar.

In overleg kun je tijden aanpassen. Tevens zijn routes naar Thorn (witte vestigingsstadje) en door de 6 Gehugten beschikbaar (zie mogelijke daftochten).

Wat krijg je

In de prijs zit inbegrepen:

  • Onbeperkt koffie / thee (bij ontvangst);
  • Routeboek (puzzelrit);
  • Auto-ambulance stand-by met 1x reserve Daf33;
  • Evt. quiz-vragenlijst voor onderweg;
  • Brandstof;
  • Schoonmaakkosten;
  • WA verzekering.

Mifasolex is goed bereikbaar (direct aan de A2, 10 min. onder Eindhoven) met eigen parkeergelegenheid, buitenterras, ontvangstruimte, garage-café en biedt de mogelijkheid om de dag af te sluiten met bijvoorbeeld een BBQ (zie eten & drinken).

Arrangementen

Al onze arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld om u een onvergetelijke, unieke ervaring te geven.
Teambuilding met een DAF

Teambuilding met een DAF

Teambuilding met een Daf33, waarin de mooie landelijke daftoer, samenwerking en plezier centraal staan.
DAF Midden-Limburg tour

DAF Midden-Limburg Tour

Een toertocht door midden-Limburg met onze oldtimer DAF.
Zes Gehuchten Tour

DAF Zes Gehuchten Tour

Landelijke DAF tour waarbij jezelf de regie in handen hebt.
DAF Museum Tour

DAF Museum Tour

Terug naar de jaren zestig met: oer-Hollandse DAF 33 & Daf Museum Eindhoven in de hoofdrol.
DAF Culinair

DAF Culinair

DAF tour naar verschillende culinaire restaurants in de omgeving.
DAF Experience

DAF Experience

Tweeënhalf uur durend programma, waarbij je achter het stuur van de oldtimer Daf33 te kruipt.
Solex Rijden

Solex Rijden

Dit seizoen geen Solex verhuur. Ga voor een oldtimer Dafje.